Tuinafdeling

Wilt u uw tuin opknappen of gewoon goed onderhouden? Kies dan voor Marius DHZ Markt, wij hebben alles in huis!

Als u vragen heeft over onze producten, stel ze dan in de winkel of aarzel niet om ons te bellen op 024-6841656.

Uw tuin opknappen of onderhouden? Marius heeft alles in huis!

Volg ons voor meer informatie op Facebook en Instagram of kijk op onze website voor updates en aanbiedingen. We hopen je snel te zien bij Marius DHZ Markt in Beek-Berg en Dal.


Parkeren:
Bij ons kunt u voor of naast de winkel, op het terrein, gratis parkeren om zware materialen gemakkelijk in te laden.

Tuinproducten

Ontdek het uitgebreide assortiment aan tuinproducten van Marius DHZ Markt voor al uw tuinbehoeften! Van tuinhout tot potgrond, gaas tot tuinaarde, en bodembedekkers tot zand. Of u nu op zoek bent naar producten voor je moestuin, zoals zaden van de Bolster of biologische, turfvrije moestuinmix van Amica, of gewoon wat extra informatie nodig hebt bij het onderhouden van je tuin, bij Marius DHZ Markt bent u aan het juiste adres. Kom langs en ontdek ons brede scala aan producten voor een prachtige en gezonde tuin!

Tuingereedschappen

Ook het uitgebreide assortiment aan tuingereedschappen bij Marius DHZ Markt mag niet gemist worden. Wij bieden een ruime selectie aan hand- en elektrische (tuin)gereedschappen van de hoogste kwaliteit.

Of u nu op zoek bent naar snoeischaren, heggenscharen of ander gereedschap, bij ons bent u aan het juiste adres. Daarnaast hebben wij ook meststoffen en (eco)bestrijdingsmiddelen om uw tuin gezond en mooi te houden. Kom langs de winkel en ontdek ons uitgebreide aanbod!

Buitenterrein

Wij hebben ook een buitenterrein voor al uw tuinbenodigdheden. Buiten vindt u gaas, tuinhout, verschillende soorten zand, potgrond, tuinaarde, compost, bouwstoffen.  

Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon inspiratie wilt opdoen, ons buitenterrein biedt voor elk wat wils. Ook staan wij altijd klaar voor vragen rondom uw tuin. Kom langs en ontdek het buitenterrein!

Sakrete Multimortel

Als doe-het-zelver is het belangrijk om te beschikken over hoogwaardige materialen die betrouwbaarheid en duurzaamheid bieden voor elk bouwproject. Bij Marius DHZ Markt in Beek, Berg en Dal, begrijpen we dat kwaliteit voorop staat. Daarom zijn we trots om Sakrete's Multimortel aan te bieden, een uitstekende keuze voor diverse bouwprojecten.

Sakrete's Multimortel is een speciaal ontwikkelde mix van cement, zand en polymeer, die geschikt is voor verschillende toepassingen zoals het repareren van stenen muren, het leggen van tegels of het plaatsen van hekpalen. Deze mortel biedt uitstekende prestaties, met een hoge sterkte en duurzaamheid, zelfs in extreme weersomstandigheden.

Het gebruik van Sakrete's Multimortel biedt tal van voordelen. Allereerst is het gemakkelijk te mengen en aan te brengen, waardoor u tijd en moeite bespaart tijdens het bouwproces. Daarnaast is deze mortel flexibel en heeft het een uitstekende hechting, waardoor het ideaal is voor verschillende bouwprojecten.

 

Merken

Buitenterrein

 

 

Tuinhout, zand en grind

zand en tuinhout