Service

Bij Marius DHZ Markt proberen wij altijd goede service aan onze klanten te bieden. We zijn er trots op dat we bekend staan om onze geweldige service en ons vermogen om onze klanten te helpen bij het vinden van de producten die ze nodig hebben.

Of u nu een ervaren doe-het-zelver bent of een beginner, wij verkopen (bijna) alles wat u nodig heeft voor uw klus. Onze winkel is gevuld met producten van hoge kwaliteit en we zijn altijd bereid om u te helpen bij het vinden van het juiste gereedschap, de juiste materialen en de juiste adviezen om uw project tot een succes te maken.

Wij denken graag met u mee en staan klaar om uw vragen te beantwoorden. We begrijpen dat het vinden van de juiste producten soms een uitdaging kan zijn, vooral als u niet helemaal zeker weet wat u nodig heeft. Maar geen zorgen, wij zijn er om u te helpen en we zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u tevreden bent met uw aankopen.

Als u vragen hebt over onze producten of diensten, aarzel dan niet om ons te bellen op 024-6841656.

Volg ons voor meer informatie op Facebook en Instagram of kijk op onze website voor updates en aanbiedingen. We hopen je snel te zien bij Marius DHZ Markt in Beek - Berg en Dal!

Diensten

Daarnaast bieden we bij Marius DHZ Markt een breed scala aan diensten aan om onze klanten te helpen.

Wij kunnen voor u:

  • Reservesleutels maken
  • Horlogebatterijen vervangen
  • TL's en ledlampen innemen
  • Messen en scharen slijpen

+ Wij bieden ook gratis plastic + zakken aan.