Verfafdeling

Welkom bij de verfafdeling van Marius DHZ Markt! Bent u toe aan een frisse, nieuwe uitstraling van uw huis en tuin? Zoek niet verder - wij hebben alles wat u nodig heeft om dit te realiseren.


Wij bieden een ruim assortiment verf van merken als PK Koopmans, Niveau Verf en Rust-Oleum. Met onze verfmengmachine kunt u binnen enkele minuten elke gewenste kleur samenstellen. Bovendien vindt u bij ons alle benodigdheden om te schilderen: kwasten, rollers, verfbakjes, tapes, schoonmaakmiddelen en chemische vloeistoffen.


Als u vragen heeft over onze producten, aarzel dan niet om ons te bellen op 024-6841656.
Volg ons voor meer informatie op Facebook en Instagram of kijk op onze website voor updates en aanbiedingen. We hopen u snel te zien bij Marius DHZ Markt in Beek-Berg en Dal.


Bezoek onze verfafdeling vandaag nog en maak uw droomhuis waar! Bekijk ook zeker onze speciale kortingen en promoties - die wilt u niet missen! Tot snel!
Veel schilderplezier van het team van Marius DHZ Markt!

Verfmengmachine

Op zoek naar een unieke kleur voor uw doe-het-zelf project? Bij Marius DHZ Markt kunt u gebruik maken van onze verfmengmachine, waarmee u binnen enkele minuten elke gewenste kleur kunt samenstellen. Met ongeveer 2,5 miljoen mogelijke combinaties bent u verzekerd van een kleur die perfect past bij uw project. Kom vandaag nog langs en ontdek de mogelijkheden!

Verf Marius

PK Koopmans

PK Koopmans staat voor ruim 125 jaar verf bereiden. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Friesland, vlakbij het wad. Een omgeving waarin het vanzelfsprekend is dat verf waar mogelijk gemaakt wordt van de grondstoffen die moeder natuur ons biedt. Alles verandert, behalve de "natuurlijke" kracht van Koopmans Verf.

Niveau verf Marius.jpeg

Niveau Verf

Niveau is sinds 2000 op de markt als kwaliteitsmerk voor verf- en behangspeciaalzaken.

De verven en toebehoren worden gefabriceerd bij verschillende verffabrikanten in Nederland en Europa. Het assortiment bestaat uit terpetine- en acrylgedragen lakken, in mat, zijdeglans en hoogglans. En een zeer goed dekkende latex, vanaf 250 ml. 

Rust-Oleum verf Marius.jpeg

Rust-Oleum

Rust-Oleum is met een productie van meer dan 100 miljoen stuks per jaar de grootste producent van verfspuitbussen ter wereld.  

Ruts-Oleum staat voor: Know-How to Protect.

Het merk staat 100% achter de bescherming van materialen en objecten. Rust-Oleum besteed veel tijd om de beste producten te ontwikkelen voor de blootstelling aan verschillende weers- en werkomstandigheden.

 

Nog vragen over ons verfassortiment? Bel of kom langs in onze winkel!