Verfmachine Marius.jpeg

Verfafdeling

Welkom op de verfafdeling van Marius DHZ Markt.

Bent u op zoek naar verf voor binnen of buiten? Op de muur of de vloer? Voor op hout of metaal?

Wij bieden een ruim assortiment verf van merken zoals PK KoopmansNiveau Verf en Rust-Oleum. Met onze verfmengmachine maken wij elke gewenste kleur binnen enkele minuten voor u klaar.

Alle benodigdheden om te verven vind u ook in onze winkel! Kwasten, rollers, verfbakken, tapes, afdekfolie, schoonmaakmiddelen en chemische vloeistoffen.

Vragen of advies nodig? Bel gerust: 024-6841656

Over onze verf:

 

Verf Marius

PK Koopmans

PK Koopmans staat voor ruim 125 jaar verf bereiden. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Friesland, vlakbij het wad. Een omgeving waarin het vanzelfsprekend is dat verf waar mogelijk gemaakt wordt van de grondstoffen die moeder natuur ons biedt. Alles verandert, behalve de "natuurlijke" kracht van Koopmans Verf.

Niveau verf Marius.jpeg

Niveau Verf

Niveau is sinds 2000 op de markt als kwaliteitsmerk voor verf- en behangspeciaalzaken.

De verven en toebehoren worden gefabriceerd bij verschillende verffabrikanten in Nederland en Europa. Het assortiment bestaat uit terpetine- en acrylgedragen lakken, in mat, zijdeglans en hoogglans. En een zeer goed dekkende latex, vanaf 250 ml. 

Rust-Oleum verf Marius.jpeg

Rust-Oleum

Rust-Oleum is met een productie van meer dan 100 miljoen stuks per jaar de grootste producent van verfspuitbussen ter wereld.  

Ruts-Oleum staat voor: Know-How to Protect.

Het merk staat 100% achter de bescherming van materialen en objecten. Rust-Oleum besteed veel tijd om de beste producten te ontwikkelen voor de blootstelling aan verschillende weers- en werkomstandigheden.

 

Nog vragen over ons verfassortiment? Bel of kom langs in onze winkel!