Marius DHZ Markt, uw groene vakwinkel
 
Verf in elke kleur bij Marius

Verfafdeling

Welkom op de verfafdeling van Marius DHZ Markt.

Bent u op zoek naar verf voor binnen of buiten? Op de muur of de vloer? Voor op hout of metaal? U vindt het allemaal op onze verfafdeling. Onze merken zijn: PK Koopmans, Niveau Verf, Rustoleum.

Met onze verfmengmachine maken wij elke gewenste kleur binnen enkele minuten voor u klaar.

Naast verf verkopen wij een breed assortiment: kwasten, rollers, verfbakken, tapes, afdekfolie, schoonmaakmiddelen en chemische vloeistoffen.

 

 
PK Koopmans

PK Koopmans

Koopmans Verf staat voor ruim 125 jaar verf bereiden. Een periode waarin de ambachtelijke verfmaker uitgroeide tot een vooraanstaand verfproducent. Opererend vanuit één van de modernste fabrieken van Europa. Gelegen te midden van de groene weiden van Noord-Friesland, vlakbij het wad. Een omgeving waarin het vanzelfsprekend is dat verf waar mogelijk gemaakt wordt van de grondstoffen die moeder natuur ons biedt. Alles verandert, behalve de "natuurlijke" kracht van Koopmans Verf.

Kijk voor meer informatie over PK Koopmans op de site.

 
Niveau VBS

Niveau Verf

Het merk NIVEAU is sinds 2000 op de markt als kwaliteitsmerk voor verf- en behangspeciaalzaken.

De verven en toebehoren worden gefabriceerd bij verschillende verffabrikanten in Nederland en Europa. Het assortiment bestaat uit terpetine- en acrylgedragen lakken, in mat, zijdeglans en hoogglans. En een zeer goed dekkende latex, vanaf 250 ml.  

Voor meer informatie over dit merk, kom naar de winkel of klik hier om naar de site te gaan.

 
Rust-Oleum

Rust-Oleum

Rutst-Oleum staat voor: Know-How to Protect®
Rust-Oleum® staat 100% achter de bescherming van materialen en objecten. Door de blootstelling aan verschillende weers- en werkomstandigheden. Rust-Oleum besteed veel tijd om de beste producten voor u te ontwikkelen.

Voor meer informatie over dit merk komt u naar de winkel of klik hier om naar de site te gaan.

 

 

marius dhz markt

Schellingshof 2

6573 DK Beek-Ubbergen

024-6841656

Openingstijden:

dinsdag t/m zaterdag

08:30-17:00