Hout en tuinhout

Welkom bij de hout- en tuinhoutafdeling van Marius DHZ Markt in Beek, Berg en Dal!

Bent u op zoek naar hoogwaardige houtproducten voor uw volgende doe-het-zelfproject? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Wij bieden een breed scala aan houtproducten voor zowel binnen als buiten, waaronder latten, kant en klaar plaatmateriaal, vuren panelen, meubelpanelen en panlatten.

Maar dat is nog niet alles - we hebben ook een uitgebreide selectie tuinhout, waaronder latten, balken, hekjes en meer. Al ons (tuin)hout is afkomstig uit Nederland of Noord-Europa en wordt duurzaam geproduceerd en veilig verduurzaamd, zodat u er jarenlang van kunt genieten in uw tuin.

Bij Marius hechten we veel waarde aan duurzaamheid en kwaliteit, en daarom bieden we alleen producten van de hoogste kwaliteit aan. Onze houtproducten zijn zorgvuldig geselecteerd om te voldoen aan de strengste normen voor duurzaamheid, zodat u erop kunt vertrouwen dat u producten van hoge kwaliteit krijgt die lang meegaan.

Als u vragen heeft over onze producten, stel ze dan in de winkel of aarzel niet om ons te bellen op 024-6841656.

Volg ons voor meer informatie op Facebook en Instagram of kijk op onze website voor updates en aanbiedingen. We hopen je snel te zien bij Marius DHZ Markt in Beek-Berg en Dal.

Buitenterrein

Wij hebben ook een buitenterrein voor al uw tuinbenodigdheden. Buiten vindt u gaas, tuinhout, verschillende soorten zand, potgrond, tuinaarde, compost, bouwstoffen.  

Of je nu op zoek bent naar iets specifieks of gewoon inspiratie wilt opdoen, ons buitenterrein biedt voor elk wat wils. Ook staan wij altijd klaar voor vragen rondom uw tuin. Kom langs en ontdek het buitenterrein!

Parkeren

Bij ons kunt u voor of naast de winkel, op het terrein, gratis parkeren om zware materialen gemakkelijk in te laden.