Graphite Marius

Gereedschap

Bent u op zoek naar hoogwaardige gereedschappen voor al uw doe-het-zelfprojecten? Dan bent u bij Marius DHZ Markt aan het juiste adres. Wij bieden een breed scala aan elektrische- en handgereedschappen van de beste merken in de industrie. Bij Marius DHZ Markt vinden we het belangrijk om alleen de hoogste kwaliteit gereedschappen aan onze klanten aan te bieden. Daarom hebben wij de beste merken in ons assortiment, waaronder NEO Tools, Graphite, Topex en Verto.

Onze elektrische gereedschappen zijn ontworpen om u te helpen bij diverse taken, zoals boren, zagen, slijpen, schuren en frezen. Of u nu een ervaren klusser bent of net begint, onze elektrische gereedschappen zijn geschikt voor alle niveaus. Onze handgereedschappen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Van hamers en zagen tot schroevendraaiers en tangen, bij Marius DHZ Markt hebben we het allemaal.

Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste gereedschap voor uw project. Wij bieden ook reparatie- en onderhoudsservices voor alle gereedschappen die we verkopen. Kom vandaag nog langs bij Marius DHZ Markt en ontdek ons uitgebreide assortiment aan gereedschappen van topkwaliteit.

Als u vragen hebt over onze producten of diensten, aarzel niet om ons te bellen op 024-6841656.

Volg ons voor meer informatie op Facebook en Instagram of kijk op onze website voor updates en aanbiedingen. We hopen je snel te zien op de Marius DHZ Markt in Beek-Berg en Dal!

NEO Tools Marius

Handgereedschap

Bij Marius DHZ Markt hebben we niet alleen een breed scala aan elektrische gereedschappen, maar ook een uitgebreide selectie handgereedschappen van de hoogste kwaliteit. Onze handgereedschappen zijn gemaakt van duurzame materialen en zijn ontworpen om lang mee te gaan. Bovendien bieden wij op onze NEO Tools maar liefst 25 jaar garantie. Dit geeft u als klant de zekerheid dat u een kwalitatief hoogwaardig product koopt waar u nog jaren plezier van zult hebben. Bij Marius DHZ Markt staan wij altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste handgereedschap voor uw klus.

Tuingereedschappen

Bij Marius DHZ Markt hebben wij niet alleen een uitgebreid assortiment aan gereedschappen, maar ook een ruime selectie aan tuingereedschappen van de hoogste kwaliteit. Of u nu een professionele tuinier bent of gewoon uw tuin mooi wilt onderhouden, wij hebben het juiste gereedschap voor u. Van snoeischaren en heggenscharen tot grasmaaiers en hogedrukreinigers, wij bieden een breed scala aan hand- en elektrische tuingereedschappen.

Naast gereedschappen hebben wij ook een selectie van meststoffen en (eco)bestrijdingsmiddelen om uw tuin gezond en mooi te houden. Onze deskundige medewerkers staan altijd voor u klaar om u te helpen bij het vinden van het juiste tuingereedschap en advies te geven over het onderhoud van uw tuin. Kom langs in onze winkel en ontdek ons uitgebreide aanbod aan tuingereedschappen en accessoires.

Kijk voor meer informatie hierover gelijk op onze tuin-pagina!