Cosy woondeken

Nieuwsbrief Augustus 2017

Goedemiddag,

Ik hoop dat je een lekker ontspannen zomer aan het beleven bent, hierbij een kleine update uit het wolwinkeltje van Marius.

In september start een nieuwe CAL (Crochet Along) , een cosy woondeken dit keer. Elke twee weken komt er een patroon online met duidelijke tekst, diagrammen en video’s. De deken wordt in blokken gehaakt met allerlei verschillende steken. De dames die deze deken bedacht hebben haken met Durable Cosy Fine, er zijn pakketten beschikbaar in twee kleuren: roze en groen/blauw. De pakketten zijn bij mij te bestellen voor € 89,95 in de winkel en hier op de site, en worden geleverd in een mooie stevige tas. Ikzelf ga de deken haken met Universa, een zachte mix van wol en acryl, in de kleuren groen/bruin/wit. Maar je kunt er ook voor kiezen om de deken met Catania katoen of (voor de goedkopere variant) met Bravo. Ik help je graag met je keuze.

Als je van glittergarens houdt, heb ik een mooie aanbieding voor je. De glittergarens van Durable en By Claire zijn tot het einde van de zomervakantie in de aanbieding: 3+1 gratis.

En voor de liefhebbers: we gaan weer een haak-maar-aan avond organiseren. Op woensdag 6 september zitten Rosien en ik vanaf 20:30 voor je klaar met koffie/thee en lekkers. Heb je zin om te komen? Laat het me weten en ik zorg ervoor dat er een stoel voor je klaar staat.

Graag tot ziens in de winkel of tijdens de haak-maar-aan avond.

Hartelijke groet,

Amanda Abels
Wolwinkel ‘t Knotje

 

Wil je deze nieuwsbrief zelf ontvangen? Stuur een mail naar: amanda@mariusdhzmarkt.nl

omslagdoek Durable Colourful